Cardi B a Playboy kreatív igazgatója lett

2021. december 06.
Közösségi oldalán jelentette be Cardi B, hogy a Playboy kreatív igazgatója lett, az első ezen a poszton a magazin történetében. “Egy álom vált valóra” - mondta kinevezéséről a rapper. “Rengeteg ötletem van.”

“Amióta csak az eszemet tudom, mindig is úgy éreztem, hogy közöm van a Playboy-hoz. Ez a valódi, cenzúrázatlan kreativitás helye, és mindig is inspirált az a harc, amit a magazin hihetetlen örökségében a személyes szabadságért folytatott. Rengeteg ötletem van. Alig várom a munkát” – írta Cardi B abban a közleményben, melyben bejelentette, hogy ő lesz a Playboy kreatív igazgatója. A rapper – akinek valódi neve Belcalis Marlenis Almánzar – egyúttal elmondta, hogy a magazin CENTREFOLD névvel új tartalomszolgáltatót indít. “A tartalomkészítők megérdemlik, hogy szabadon és szűrők nélkül fejezhessék ki magukat. Megérdemlik, hogy biztonságosan érezzék magukat a kreatív önkifejezésben és szexualitásban. És megérdemlik, hogy irányítsák a saját jövőjüket” – folytatta a Grammy-díjas előadóművész.

cardi-b-playboy

Ben Kohn, a PLBY cégcsoport igazgatója elmondta: “A rapper kérlelhetetlenül szabadon fejezi ki magát, elhivatott abban, hogy a művészek hallathassák a hangjukat és ünnepli a szexet és testpozitivást. Ezek teszik a Playboy márka tökéletes megtestesítőivé.” A cég vezetői ugyanakkor remélik, hogy Cardi B felrázza a felnőtt magazint, melynek szüksége van a megújulásra. 

Kohn 2020-ban jelentette be a nyomtatott Playboy magazin megszűnését, 66 évvel azután, hogy Hugh Hefner útjára indította 1953-ban. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy friss és innovatív új formában, különleges kiadásokkal, provokatív művészekkel való együttműködésekkel és időszakos gyűjteményekkel akarnak visszatérni. Cardi B kreatív igazgatóként való szerződtetése az egyik első és legfontosabb lépés lehet ebbe az irányba.

Forrás: Independent Fotó: Getty Images

Olvass tovább!