Zsömlekanapéval fűzi az IKEA-t a rapper

2022. január 19.
Az extravagáns észt rapper, Tommy Cash teljesen felforgatta az internetet a kanapéval, ami úgy néz ki, mintha fényes, duzzadozó hotdogzsemlékből állították volna össze. Cash az IKEA-t is megszólította, a választ pedig mindenki lélegzetvisszafojtva várja!

Tommy Cash nem először vágott bele extravagáns kollaborációba: tavaly az Adidasszal volt közös projektje, ahol az Adidas Superstar Originals abszurd módon meghosszabbított verziójával álltak elő. Az észt rapper ezúttal egy nem mindennapi kanapéval hozta lázba a netet, amit a Gab Bois dizájnerei készítettek, és amit kifejezetten az IKEA számára kínáltak fel forgalmazásra.

tommy-cash-kanape-zsemle-ikea-loafa

A vicces szójátékkal (a loaf és sofa összevonásából) LOAFA-nak keresztelt kanapé úgy néz ki, mintha frissen sütött, fényes hotdog zsemlékből állították volna össze. A – mellesleg nagyon kényelmesnek tűnő – kanapét Cash azzal osztotta meg a közösségi médiában, hogy „az IKEA azt ígérte, hogy ha meg lesz a 10 000 komment, akkor elkezdik gyártani a loafát!”. Persze a poszt már bőven elérte a szükséges kommentszámot, de egyelőre még mindenki várja a svéd bútorgyár hivatalos válaszát.

tommy-cash-kanape-zsemle-ikea-loafa

A kanapé egyébként főhajtás Mario Bellini ikonikus, 1970-es években készült Camaleonda kanapéja előtt, ami pufók, íves formáival szintén kicsit úgy néz ki, mintha frissen sült kelttésztából alkották volna.

tommy-cash-kanape-zsemle-ikea-loafa

Forrás: DesignBoom

Olvass tovább!