Britney Spears és Elton John közös dala végre elkészült

2022. augusztus 27.
A pop királynője visszatért. A Tiny Dancer című szám inspirálta Britney Spears és Elton John közös dalát, mely az első azóta, hogy a bíróság megszüntette az énekesnő feletti gondnokságot.

Egy hónappal ezelőtt mi is írtunk róla, hogy Britney Spears visszatér, ráadásul Elton John oldalán. A Hold Me Closer című szám egy régi klasszikus újragondolása. Sejtettük, hogy közel van Britney Spears és Elton John közös dalának megjelenése, mivel pár napja a 40 éves énekesnő közösségi oldalán már lelkesen beszámolt róla, hogy visszatért a stúdióba. 

britney-spears-elton-john-dal

Nem akarok félni

„Újra szeretnék olyan lenni, mint fiatalabb koromban, amikor még nem ismertem a félelmet. Nem akarok félni, ma már a boldogságot és örömet választom” – írta Britney Spears Twitter-bejegyzésében. 

Alig egy hónapja jelentették be, hogy Britney Spears újra énekel, és első dala az 1971-es sláger közös feldolgozása lesz a 75 éves Elton Johnnal. A két énekes Beverly Hillsben dolgozott együtt a dalon a nyár folyamán a Page Six információi szerint. Britney Spears egyik legjobb barátnője, Paris Hilton pedig nemrég egy interjúban szólta el magát, hogy ő már meghallgatta a dalt, és nagyon tetszett neki. 

Britney Spears évek óta nem adott ki új dalt. Egy korábbi interjúban elmondta, hogy nem volt más eszköze 13 évig tartó gondnoksága alatt, hogy kifejezze ellenállását. Miután a bíróság kimondta a gondnokság végét, Britney Spears 2026-ig nem akart visszatérni a stúdióba. Ezzel pont tíz év telt volna el előző, 2016-os Glory című albumának megjelenése óta. Szerencsére nem várt ennyi ideig!

Forrás: US Entertainment Fotó: Getty Images

Olvass tovább!