Olivia Wilde-nak nehéz volt megszoknia, hogy egyedülálló szülő lett

2022. szeptember 21.
A Nincs baj, drágám rendezője egy televíziós talk show-ban mesélt arról, hogy miként változott meg az élete a gyermekei apjával való szakítás óta.

Olivia Wilde kedden a Kelly Clarkson Show-ban mesélt arról, hogy nehéz volt megszoknia az új felállást, miután 2020-ban véget ért hétéves kapcsolata Jason Sudeikisszel. Az azóta Harry Stylesszal járó színésznő arról is beszélt az énekesnőnek, hogy a nehézségek mellett váratlan előnyökkel is jár, hogy egyedül neveli nyolcéves kisfiát, Otist, és ötéves lányát, Daisyt.

olivia-wilde-egyedulallo-szulo

„Volt néhány igazán mély beszélgetésem a gyerekeimmel az érzelmekről és a boldogságról, valamint arról, hogy mit jelent a család és a szerelem. Valójában az egyedülálló szülőség lehetővé tette, hogy más módon ismerjem meg őket. Nekem ők a prioritásaim, hogy boldogok és egészségesek legyenek” – mondta a Wilde Kelly Clarksonnak, és azt is elárulta, hogy ő és volt párja egyetértenek abban, hogy gyermekeiket helyezik előtérbe.

„Olyan sok család van… kevertek és különbözőek” – folytatta Wilde. Az új családi dinamikáról azt mondta, hogy bár nehéz, de kivitelezhető. „Ha ennyi szeretettel tudod körülvenni őket, akkor az rendben van” – tette hozzá a színésznő, aki egy korábbi interjúban elárulta, hogy miután világossá vált, hogy a volt párjával való együttélés már nem előnyös a gyerekek számára, felelősségteljes döntésnek tűnt, hogy külön-külön élve, barátokként jobb szülők válhatnak belőlük.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!