Tumort kellett eltávolítani Khloe Kardashian arcáról

2022. október 12.
Nemrégiben nagy méretű sebtapasszal az arcán fotózták le Khloe Kardashiant: a realitysztár most elárulta, milyen egészségügyi probléma volt a háttérben.

A realitysztár először azt hitte, csak egy makacs pattanás van az arcán – később azonban kiderült, hogy a kis pukli sokkal súlyosabb egészségügyi problémát jelent. A 38 éves Khloe Kardashian nemrégiben Instagram Storyban öntött tiszta vizet a pohárba: elárulta, hogy a dudor már 7 hónapja az arcán volt, mikor végül úgy döntött, hogy biopsziát kér. A biopsziát utána meg kellett ismételni, az orvosokat ugyanis állítólag teljesen megdöbbentette a Kardashian lány korában ritkának számító elváltozás.

khloe-kardashian-arc-tumor-operacio

Néhány nappal később kiderült, hogy egy tumor van Khloe Kardashian arcában, amit azonnal el kellett távolítani. „Felhívtam dr. Garth Fischert, a családunk jó barátját, aki Beverly Hills egyik legjobb sebésze. Tudtam, hogy az ő kezei között biztonságban lesz az arcom” – mesélte a celeb. Szerencsére az operáció rendben lezajlott, a tumort teljes egészében eltávolították.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy Khloe Kardashiannak súlyos egészségügyi problémával kellett szembenéznie: alig 19 éves volt, mikor melanóma jelent meg a hátán, amit akkor szintén sikeresen eltávolítottak az orvosok.

Forrás: EOnline Fotó: Getty Images

Olvass tovább!