Diane Keaton nem bírt magával Ralph Lauren bemutatóján

2022. október 15.
Semmi kétség nem fér hozzá, hogy Diane Keaton a legnagyobb Ralph Lauren-rajongó ezen a planétán.

A 76 éves színésznő részt vett Ralph Lauren új kolleciójának bemutatóján, majd az Instagramon megosztott egy cuki videót az estről. Diane Keaton természetesen az első sorban ül, és láthatóan nem bír magával, pontosabban a lelkesedésével: a videón látható, ahogy a színésznő lelkesen tapsikol és ingeteg a modelleknek és a neki tetsző ruhákra még ujjal is mutogat.

„Azt hittem, az a szabály, hogy mindenre mutass rá, amit szeretsz!” – viccelődött az Annie Hall színésznője egy Instagram-bejegyzésben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Diane Keaton (@diane_keaton) által megosztott bejegyzés

Nem Keaton az egyetlen híresség, aki imádja az ikonikus divatmárkát. Az ifjú házasok, Jennifer Lopez és Ben Affleck is részt vett a bemutatón. A július 16-án egybekelt házasok tetőtől talpig feketében érkeztek a bemutatóra, és itt mutatkoztak először nyilvánosan, mióta házasok.

diane-keaton-rapl-lauren

Ralph Lauren 2023-as tavaszi kollekciójának bemutatóján, amelyet Dél-Kaliforniában rendeztek meg, számos híresség megjelent: Chris Pine, Mindy Kaling, Jessica Chastain és John Legend is kíváncsi volt a tervező új kollekciójára. De kétség nem fér hozzá, hogy nekünk Diane Keaton volt a kedvencünk.

Fotó: Getty Images Forrás: People

Olvasd el ezt is!