Diane Keaton utálja a Mack & Rita combcsizmáit

2022. augusztus 17.
„Borzalmas” – írta le egy szóval Diane Keaton, mit gondol a kígyóbőrmintás csizmákról.

A 76 éves Oscar-díjas színésznőről készült képek hatalmas figyelmet kaptak a közösségi oldalakon, nem véletlenül. Diane Keaton egyébként is híres jellegzetes stílusáról, ám a kígyóbőr combcsizmák az oversized fehér inggel még tőle is egészen merésznek számítottak. Időközben azonban kiderült, hogy maga Diane Keaton sem túl nagy rajongója az összeállításnak, amit az új filmjének, a Mack & Ritának a plakátján is visel. 

diane-keaton-combcsizma

„Ránézek a képre, látom, mi van rajtam. Egyszerűen nem vonzó. Azok a lábak! Mint két pálcika! Szürreális – mondta Keaton a Vogue-nak adott interjújában. – Ráadásul nemsokára már óriásplakátokon is szembe jön majd velem ez a szett saját magamon. Szörnyű, nem viccelek. Az a fehér valami azzal az övvel. És azok a lábak! Soha nem láttam rosszabbat” – foglalta össze Diane Keaton, mi nem tetszik neki a szetten. 

Ugyanakkor azt is elárulta, hogy a film producereként saját magának is volt ráhatása arra, mit viseljen az általa játszott karakter, úgyhogy nem hibáztathat senki mást a divatbakiért, csak saját magát. „Ha azt gondoljátok, hogy segítség nélkül választottam ki ezeket a ruhákat, igazatok van. Ezeket én választottam. Én viszem el a balhét ezért az egészért” – vallotta be Keaton, aki híresen divatérzékeny színésznő. 

diane-keaton-combcsizma

A Mack & Rita egy 30 éves nőről szól (Elizabeth Lail játssza), aki egyszer csak 70 évesként ébred (Diane Keaton), ráadásul a leánybúcsúján Palm Springsben. Lail karaktere is látszik a plakáton, ugyanabban a combcsizmás összeállítást viselve, mint Diane Keaton, aki arról nem beszélt, vajon kolléganője is annyira utálja-e a szettet, mint ő.

Forrás: Page Six, Hollywood Life Fotó: IMDB, Getty Images

Olvass tovább!