Diane Keaton élőben lomtalanítja a ruhásszekrényét

2020. május 09.
Amikor azt gondolnánk, hogy Diane Keaton nem tudja már tovább fokozni a divatinfluenszerséget, mindig megmutatja, miért ő a legmenőbb. A legendás színésznő élőben veti be a KonMari módszert a ruhásszekrényében, és neki is pont olyan stresszes ez a dolog, mint nekünk.

„Ezer éve nem raktam rendet a szekrényemben. Rengeteg ruhám van, és itt az ideje, hogy útjára bocsássam némelyiket” – mondta Diane Keaton a lakása előterében állva, a jelképévé vált kalapokkal maga előtt. „Elajándékozom őket, mert ez így nem mehet tovább” – tette hozzá a színésznő, aki azt is elmondta, hogy három éve él jelenlegi otthonában, a szekrénye pedig lassan kicsordul a ruháktól, mivel azóta csak gyűjtögeti őket, és egyet sem dobott ki.

„Nincs szükségem ennyi ruhára, ideje szembenéznem saját magammal és elengedni ezt” – mondta Keaton a gardróbja szekrényeit és fiókjait nyitogatva, megmutatva az övektől a kabátokig az összes értékes dizájnerholmit. A cipőknél igazi kincsekre bukkant a színésznő, talált egy pár olyan csizmát, amelyet sosem tudott viselni, mivel nagyobb lett a lába, egy vastag talpú, hatalmas lángnyelvekkel díszített csizmánál pedig még ő is bevallotta: „kit akartam becsapni, mikor megvettem ezeket?”

A lomtalanítás koronázatlan királynője, maga Marie Kondo is kommentelte egyébként a színésznő videóját, felajánlva szakértelmét és segítségét a rendrakáshoz.

Diane Keaton aztán útra is kelt a szelektált darabokkal, hogy leadja a jótékonysági boltban (természetesen elővigyázatosan, maszkban mozdulva ki otthonról), ám azzal már a bolt előtt szembesült, hogy a koronavírus-járvány miatt az üzlet zárva van.

Olvastad már?

Forrás: Apartment Therapy
Fotó: Getty Images