Britney Spears édesanyja is beszáll a gondnokság miatti háborúba

2021. november 06.
Lynne Spears beadvánnyal fordult a bírósághoz, melyben pénzt követel lányától azért, mert segített véget vetni a rémálomnak.

650 ezer dollárt, azaz több mint 202 millió forintot követel a bíróságon keresztül lányától Lynne Spears, amiért segített véget vetni a rémálomnak, azaz a Britney feletti gondnokságnak. Mindez azután történt, hogy Britney Spears nyilvánosan beszélt arról, hogy édesanyját hibáztatja azért, hogy egyáltalán létrejött ez a helyzet, és apját, Jamie Spears-t gondnokként Britney fölé helyezték. „A háttérben lerombolta az életem” – mondta Britney egy mostanra letörölt Instagram-posztban az édesanyjára utalva.

britney-spears-lynne-gondnoksag

Lynne Spears a beadványban azt kérte, hogy az ügyvédjeit lánya birtokával kompenzálják. Az ügyvédek azt írták, hogy munkájuk része volt orvosokat keresni Britney-nek és felszólalni azért, hogy Jamie Spears-t eltávolítsák a gondnoki pozícióból. 

A Britney anyja által irányított ügyvédek azt állítják, hogy minden követ meg kellett mozgatniuk, amit csak tudtak, hogy véget érjen ez a rémálom. A bírósági meghallgatást december 8-ra tűzték ki Lynne Spears beadványának ügyében.

Eközben a bíróság minden valószínűség szerint eltörli a Britney feletti gondnokságot még ebben a hónapban. Jamie Spears hivatalosan is kérvényezte, hogy azonnal zárják le a 13 éve tartó állapotot. A bíró már szeptemberben korlátozta apja jogait, Britney sokkoló tanúvallomása után.

Forrás: The Huffington Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!