Victoria Beckham piacra dobta első plus-size kollekcióját

2022. augusztus 23.
Bár a hírt beárnyékolja a sztártervező gigantikus adóssága, mégis jó hír, hogy Victoria Beckham útjára indította plus-size vonalát.

Míg a hírek korábban arról számoltak be, hogy Victoria Beckham vállalkozásának 53,9 millió font tartozása van a koronavírus-járvány miatt, most attól hangos a sajtó, hogy a 48 éves sztártervező megálmodta és már piacra is dobta első plus-size vonalát.

Victoria Beckham

Plus-size méretek

A kritikusok szerint épp ideje volt, hogy Victoria Beckham felismerje, mennyire fontos, hogy a plus-size méretek ne szoruljanak ki a kínálatból, nem beszélve arról, hogy az új vonal hatalmas vásárlóerőt is rejt. A tervező weboldalán keresztül megvásárolható termékek 350 és 500 font körül mozognak. A fanatikus rajongók, akik a 20 éves márka és Victoria azért olykor változó stílusát imádják, nem voltak egyöntetűen elragadtatva az új kollekciótól.

beckham„Szerintem a nők manapság az egészséges és gömbölyded vonalakra vágynak. Egy kis cicit és mellet akarnak. Nem arról van szó, hogy egy bizonyos méretűek legyenek, hanem az, hogy tudd, ki vagy, és boldognak lenni azzal, aki vagy” – nyilatkozta nemrég Victoria Beckham, aki szerint a vékonyság divatjamúlt dolog.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images, Victoria Beckham

Olvasd el ezt is!