John Legend beismerte, hogy nem volt mindig olyan jó férj

2022. október 20.
John Legend és Chrissy Teigen jó ideje a világ egyik kedvenc sztárpárosának számítanak, de az énekes most egy podcastadásban bevallotta, nem volt mindig ennyire jó a házasságuk.

Az énekes az On Purpose with Jay Shetty podcastben mesélt házassága kezdeti, koránt sem felhőtlen időszakáról. John Legend és Chrissy Teigen egy klipforgatáson találkoztak még 2006-ban, és azonnal egymásba szerettek, végül 2013-ban össze is házasodtak.

john-legend-hazassag-chrissy-teigen-elkotelezodes-onzo

Bár kívülről végig úgy tűnt, igazi álompárról van szó, John Legend most bevallotta, a kapcsolat elején még nem volt igazán elkötelezett felesége mellett. „Azt hiszem, akkor még nagyon önző voltam – magyarázta a sztár. – Nem voltam jó partner a kapcsolatunk elején. Nagyon vonzódtam hozzá, és nagyon örültem, hogy vele lehetek, mégis leginkább magamra gondoltam. A 20-as éveim közepén jártam akkor, azt hiszem, még nem álltam rá készen, hogy teljesen elköteleződjek, és az a társ legyek, aki ma vagyok.”

A most 43 éves John Legend azt is hozzátette, idővel rájött, hogy változnia kell, és meg kell harcolnia a kapcsolatáért. „Amikor végre rájössz, hogy a kapcsolat nemcsak arról szól, hogy te mennyi örömöt és élvezetet tudsz kivenni belőle, hanem neked is felelősséged van benne, és el kell kötelezned magad a másik mellett, az óriási fejlődés, fontos érés. És ez részben csak idő kérdése. Idő kell hozzá, hogy azzá az emberré válj, aki lenni akarsz” – mondta őszintén az énekes.

A teljes beszélgetést alább lehet meghallgatni:

 

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!