Chrissy Teigen és John Legend a harmadik babájukat várják

2022. augusztus 04.
Közel két évvel a legutóbbi terhességének elvesztése után Chrissy Teigen újra babát vár.

A 36 éves modell szerdán az Instagramon jelentette be, hogy férjével a harmadik gyereküket várják. A baba lombikprogram segítségével fogant meg.

chrissy-teigen-csalad-csoki

„Az elmúlt néhány év enyhén szólva is érzelmek homályába veszett, de az öröm ismét betöltötte otthonunkat és szívünket. Egymilliárd injekcióval később (az elmúlt időszakban a lábamba, amint láthatjátok!) ismét úton van egy baba” – írta a kép mellé Chrissy Teigen, majd azt is bevallotta, hogy a 2020 szeptemberében elvesztett babájuk miatt nagy volt benne a félelem az újabb terhességgel kapcsolatban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés

„Minden egyes vizsgálaton azt mondtam magamnak, hogy oké, ha egészséges, akkor ma bejelentem, de aztán fellélegezve hallgattam a szívverést, és úgy döntöttem, hogy még mindig túl ideges vagyok hozzá. Nem hiszem, hogy valaha is ekkora izgalommal távoztam volna az orvosomtól, mint mostanában, de eddig minden tökéletes és gyönyörű, bizakodó vagyok és csodásan érzem magam. Hú, nagyon nehéz volt ezt eddig titokban tartani.”

Közel két évvel ezelőtt Teigen az Instagramon jelentette be, hogy elvesztette a harmadik terhességét. A sztárpárnak két gyereke van: a 6 éves Luna Simone és a 4 éves Miles Theodore.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!