„Az emberek megismerhetik az igazi énemet” – Elindult Meghan Markle podcastje

2022. augusztus 24.
Másfél évet kellett várni rá, de elindult Meghan Markle podcastje.

„Az embereknek az igazi énemre kell számítaniuk, arra az énemre, amelyet soha nem ismerhettek meg – főleg nem az elmúlt néhány évben, amikor kizárólag a média lencséjén keresztül látnak mindent – mondta Meghan Markle az új Archetypes (Archetípusok) című podcastjének promójában, amelynek kedden volt a premierje. – Izgatott vagyok, hogy önmagam lehetek, és beszélhetek, filter nélkül… igen, ez jó móka” – folytatta.

Meghan Markle

A műsor debütáló epizódjában a 41 éves Markle régi barátjával, a teniszbajnok Serena Williamsszel arról a kettős mércéről beszélgetett, mennyire másként ítéli meg a társadalom az ambiciózusnak bélyegzett nőket és férfiakat. „Egészen addig nem éreztem meg személyesen az ambiciózus szó mögötti negatív konnotációt, amíg nem kezdtem el randizni a mostani férjemmel” – mondta Markle a férjére, Harry hercegre utalva.

Harry herceg és Meghan Markle 2020 végén kötött egy több évre szóló szerződést a Spotifyjal, hogy a produkciós cégük, az Archewell Audio podcasteket gyártson a platformra – egy ünnepi különkiadást leszámítva ezeknek az első megvalósult adása jelent meg tegnap.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!