Nagy hírt osztott meg kislányukról Meghan Markle

2022. november 02.
Meghan Markle a podcastjában osztotta meg, hogy a kis Lilibet Diana már túl van egy nagyon fontos mérföldkövön.

Meghan Markle nemrégiben Archetypes nevű podcastműsorában osztott meg nagy híreket Harry herceggel közös kislányukról, az egyéves Lilibetről. Az adásban Meghan Markle az anyaságról beszélgetett Pamela Aldon színésznővel, és elárulta, hogy a kis Lili nemrégiben kezdett el járni.

meghan-markle-lilibet-nagy-merfoldko

A sussexi hercegné idősebbik gyermekükről, a három és fél éves Archie-ról is elárult egy-két részletet – elmondta, hogy a kisfiú jelenleg a kisgyerekkor sűrűjében van, vagyis jó eséllyel éppen egy nem túl könnyű időszakot élnek meg vele a szülők. Meghan Markle egy átlagos rohanós reggelükről is mesélt: először Lili kel fel, majd fél órával később Archie, Markle pedig még az ébredés előtt igyekszik elkészíteni a reggelit és az uzsonnásdobozokat. „Mindhármuknak én csinálok reggelit. Ez nagyon fontos nekem. Nagyon szeretem ezt, számomra nem is indulhatna ennél jobban a nap” – magyarázza.

A színésznőből lett hercegné azt is hozzátette, bár valóban rengeteg a teendője a gyerekek körül, szerencsére férje, Harry herceg is sokat segít neki.

Forrás: InStyle US Fotó: Getty Images

Olvass tovább!