Szociopatának nevezték Meghan Markle-t volt dolgozói, akik állítólag rettegtek tőle

2022. szeptember 29.
Egy brit királyi családról szóló új kötet szerint Meghan Markle-t tiszta szívből gyűlölték volt beosztottai, akik egyenesen túlélőként tekintettek magukra, miután lehúztak pár hónapot Harry herceg és felesége szolgálatában.

Annyira elfajultak a dolgok Harry herceg, Meghan Markle és volt királyi személyzetük között, hogy az exdolgozók „narcisztikus szociopatának” nevezték Markle-t. A friss megszólalások a London Times királyi tudósítója, Valentine Low új könyvében, a Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown című kötetében olvashatók.

Az egykori munkatársak csoportja még egy nevet is kitalált magának, a Sussex Survivors’ Club, vagyis Sussexi Túlélők Klubjaként hivatkoztak magukra, ezzel is utalva a Harry herceg és Meghan Markle mellett átélt megpróbáltatásokra. A csoport kulcstagjai Sam Cohen személyi titkár, Sara Latham kommunikációs vezető és Marnie Gaffney sajtótitkár-helyettes voltak.

meghan-markle-narcisztikus-szociopata-szemelyzet

A nemrégi közzétett első kivonatban Low részletezte a Meghan (és Harry) által elkövetett – általuk határozottan tagadott – állítólagos megfélemlítéseket, amelyektől az alkalmazottak saját bevallások szerint „összetörtek” és „remegtek a félelemtől”.

Meghan rossz viszonyt ápolt Edward Younggal, a néhai királynő magántitkárával és Clive Aldertonnal, Charles magántitkárával is. „Ahogy a dolgok elkezdtek rosszra fordulni – mondta egy forrás a királyi életrajzírónak, Robert Lacey-nek –, Meghan egyre inkább úgy látta Youngot, mint egy rugalmatlan, bürokratikus figurát, aki minden rosszat megtestesít a BP [Buckingham-palota] mentalitásával kapcsolatban – ez az érzés egyébként kölcsönös. Youngnak nagyon nem tetszett Meghan stílusa.”

Az egykori munkatársak azt mondták Low-nak, hogy szerintük Meghan Markle maga manipulálta és alkotta meg a királyi család általi elutasításáról szóló narratívát, hogy az összhangban legyen majd a későbbi történetével, amelyet azután mesélt el, hogy ő és Harry felhagytak a királyi tisztségeikkel.

Ezek a munkatársak – írja Low – „annyira csalódtak”, hogy gyanakodni kezdtek rá, még Meghan leginkább szívből jövőnek tűnő segélykérései is egy tudatos stratégia részét képezik, amelynek egyetlen célja van: kiszakadni a királyi családból.

„Mindenki tudta, hogy a személyzetet Meghan boldogsága alapján fogják megítélni – mondta Low-nak egy korábbi munkatárs. – De hibát követtek el, mikor azt hitték, valóban boldog akar lenni. Meghan akarta, hogy visszautasítsák, mert az első naptól fogva megszállottja volt ennek a narratívának.”

Forrás: The Daily Beast Fotó: Getty Images

Olvass tovább!