Egyre gyanúsabb, hogy Kim Kardashiannak új pasija van

2021. november 04.
Másodjára is lencsevégre kapták, ahogy Kim Kardashian és Pete Davidson együtt vacsorázik.

Kim Kardashian és a humorista Pete Davidson tegnap a Zero Bond nevezetű, manhattani A-listás privát klubban vacsorázott együtt – immár második alkalommal ezen a héten. Kardashian a hét elején érkezett New Yorkba, a pletykák szerint kifejezetten azért, hogy Davidsonnal tölthessen egy kis időt. Kedden is együtt vacsoráztak, akkor a humorista a Campania nevű olasz éttelem tetőterét foglalta le a randijukra.

A két sztár egyébként nem is olyan régen ismerte meg egymást: néhány hete a Saturday Night Live showban találkoztak, aminek Davidson az egyik házigazdája, Kardashian pedig meghívott sztárként szerepelt benne, és a műsor egyik paródia jelenetében még egy csók is elcsattant közöttük.

Bár a csókjuk óriási szenzáció volt, akkor még senki nem gondoltam, hogy tényleg lenne köztük valami. Múlt héten aztán az egész internetet sokkolta, amikor kiderült, hogy a pár együtt töltötte a péntek estét a kaliforniai Buena Park vidámparkjában, a Knott’s Scary Farmon, és az egyik hullámvasúton még egymás kezét is megfogták.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk,  Kim Kardashian és Kanye West idén év elején, januárban adta be a válást, miután 2020-at gyakorlatilag végig külön töltötték. Westet a különválás után a modell Irina Shaykkel boronálták össze, ám végül nem derült ki, hogy tényleg volt-e köztük valami. 

Pete Davidson az elmúlt években több híres nővel is együtt járt. 2018-ban rövid ideig Ariana Grande vőlegénye volt, de volt viszonya Cindy Crawford lányával, Kaia Gerberrel, és Kate Beckinsale-lel is. Legutóbb pedig a Bridgerton sztárjának Phoebe Dynevornak volt a pasija, akivel nagyjából öt hónapot volt együtt.

Forrás: Pages Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!