Ezekkel a szexi adventi naptárakkal garantált orgazmus lesz az ajándék

2022. november 28.
Felejtsd el a csokikat vagy a szépen becsomagolt kozmetikumokat: idén karácsonyra add a mindent elsöprő orgazmus ajándékát párodnak, legjobb barátnődnek – vagy saját magadnak. Mutatjuk a szezon legizgalmasabb erotikus adventi naptárait.
  • Néhány éve még csak csokikat rejtettek az adventi kalendáriumokba, de ma már kozmetikai naptárak is léteznek, sőt, a legújabb őrület az erotikus adventi naptár.
  • Ezek a naptárak ugyanolyan elven működnek, mint bármelyik másik: december elsejétől karácsonyig 24 apró meglepetés várja a tulajdonosát.
  • Vannak olyan naptárak, amiket kifejezetten pároknak ajánlanak, de olyanok is, amik szingliként is élvezhetők.

Ma már egyre elfogadottabb szexjátékokat vásárolni, és a fétisekről is egyre nyíltabban beszélünk – nem csoda, hogy a szexi, erotikus adventi naptárok piaca is óriásit növekedett az elmúlt években. Mi most a legizgalmasabb darabokat gyűjtöttük össze, hogy garantált orgazmus legyen a karácsonyi ajándék!

1. EIS 2022 deluxe erotikus adventi naptár

A különleges, erotikus adventi naptárba gyűjtött 24 ajándék között találunk szexi bilincset, korbácsot és izgalmas és okos szexjátékokat is. A csomagban férfiak és nők is találnak kényeztető játékszereket, ráadásul sokkal jobban járunk, mintha külön-külön akarnánk megvásárolni a kütyüket.

2. Easy Toys Naughty & Nice adventi szexnaptár

Jó voltál idén? Vagy csak virgácsot kapsz a Télapótól? Ezzel a szexi adventi naptárral nemcsak a jó kisfiúk és a jó kislányok járnak jól, hiszen a büntetés is édes lehet vele.

3. Nasty Gal 12 Days of SEXMAS erotikus adventi naptár

A Nasty Gal kalendáriumában ugyan csak 12 terméket találunk, de azok garantáltan élvezetesebbé tehetik az ünnepi időszakot. Izgalmas és kényeztető játékszerekkel várhatjuk a karácsony estét, hiszen mindenki megérdemel egy jó orgazmust a fa alá!

4. Ann Summers kaparós adventi kalendárium pároknak

Megfűszereznétek a szexuális életeteket? Ez a különleges erotikus adventi naptár nem szexjátékokat, hanem szexküldetéseket tartogat, amiket közösen próbálhattok ki decemberben. Szuper kaland, ráadásul remekül személyre szabható és nem is túlzottan nagy befektetés!

5. Lovehoney szexi adventi kalendárium

A Lovehoney Womanizer adventi kalendáriumát elsősorban pároknak ajánlják, de természetesen egyedül is élvezhetjük. Kis méretű vibrátorokat, szerepjátékokhoz használható szemfedőket, testmasszírozókat és egészen pikáns finomságokat, például mellbimbócsipeszt is találhatunk benne!

Forrás: Hello Magazine Fotó: Getty Images

Olvass tovább!