Műteni kellett Ördög Nóra férjét

2022. december 16.
Műtéten esett át Ördög Nóra férje, Nánási Pál – állítólag már régóta tervben volt a beavatkozás, de csak most szánta rá magát a fotós.

Ördög Nóra a közösségi oldalán számolt be férje, Nánási Pál műtétjéről: a fotósnak egy innovatív műtéti eljárással új szemlencsét ültettek be. Nánási Pál állítólag már régóta tervezgette a beavatkozást, de csak most szánta rá magát, hogy megjavíttassa látását, eddig ugyanis szemüveget kellett viselnie, ami a fotózás során gyakran zavarta.

Az Ördög Nóra által posztolt felvételen Nánási egy különös, tapaszokkal rögzített szemvédővel távozik a rendelőből, majd feleségével megegyeznek benne, hogy egyelőre még nem ő fog vezetni:

Ördög Nóra a Facebook-oldalán azt írja: „A férjem élete különböző lencsék mögött zajlik: a fényképezőgépe, a telefonja és a szemlencséje mögül nemcsak figyeli a világot, hanem meg is örökíti – ez az élete. Sejthetitek, milyen érzékeny téma a látás az ő esetében. Évek óta szemüveget hord. Zavarja a munkában, de eddig nem szánta rá magát a műtétre. Ám egy speciális – számomra teljesen új módszer – és dr. Bereczki Árpád, aki nemcsak az orvosa, de a barátja is, meggyőzte őt.”

Fotó: Marie Claire Archív

Olvass tovább!