A 46 éves Alicia Silverstone anyaszült meztelenre vetkőzött a jó ügy érdekében

2022. december 21.
Alicia Silverstone teljesen pucéran, mindössze egy vegán műbőr csizmát húzva pózolt a PETA új kampányában.

A meztelenkedése még véletlenül sem volt öncélú – Alicia Silverstone maga is vegán, évek óta hangosan kiáll az állatok jogaiért, és ebben a legfrissebb kampányban is az állatok védelmére próbálta meg felhívni a figyelmet a vegán, növényi bőr reklámozásával.

Alicia Silverstone maga is vegán

Alicia Silverstone maga is vegán

„Ha annak érdekében kell meztelenkednem, hogy törődjetek az állatokkal, akkor megteszem. Soha, de soha nem vetkőzöm meztelenre a tévében, a filmekben, de a PETA kedvéért megtettem. Inkább meztelenkedek, minthogy állatokat viseljek – jelentette ki a 46 éves színésznő, majd hozzátette: – az embereknek az az elképzelése, hogy az állati bőr használata nem káros a földnek, de azt nem veszik figyelembe, hogy a bőr előállításához rendkívül nagy mennyiségű erőforrásokat (vizet, élelmiszert, olajat a szállításhoz) és energiát használnak fel. Ez egyszerűen nem fenntartható. A föld nem bírja el.” A színésznő nem véletlenül pózolt a képeken kaktuszok között. A kampánnyal azt szeretnék elérni, hogy az állati bőrből készült termékek helyett az emberek válasszanak növényi alternatívákat – ma már kaktuszból, gombából, de még almából is készülnek bőrt helyettesítő anyagok.

Alicia Silverstone évek óta hangosan kiáll az állatok jogaiért

Alicia Silverstone évek óta hangosan kiáll az állatok jogaiért

Nem ez volt az első alkalom, hogy Alicia Silverstone levetkőzött az állatokért: 2019-ben részt vett már egy hasonló PETA-kampányban, ám akkor a gyapjú elhagyására buzdította az embereket.

Fotó: PETA Forrás: Page Six

Olvass tovább!