A PETA tehenet nevezett el Kim Kardashianről

2021. május 13.
A világ talán leghíresebb és egyik legvérmesebb állatvédő szervezete, a PETA tisztelete jeléül egy tehenet nevezett el Kim Kardashianről, miután a reality sztárból lett üzletasszony kinyilvánította, hogy húsmentes étrendet folytat.

Ha nem lenne elég a milliárdos életmódguru státusz, Kim Kardashian már azt is elmondhatja magáról, hogy a PETA állatvédő szervezet elnevezett róla egy tehenet. Az állatvédők így tisztelegnek a híresség hús- és tejmentes étrendje előtt. 

kim-kardashian-peta-tehen

„Anyák napja alkalmából a a PETA egy mentett tehenet Kim Kowdashiannek nevez el a tévésztár Kim Kardashian után – jelentette be közösségi oldalán a PETA India szervezet. – Köszönjük, hogy a tejmentes étrendet népszerűsíted, Kim Kardashian!”

Képet is mellékeltek a letaglózóan gyönyörű szarvasmarháról, amit úgy jellemeztek weboldalukon, hogy igéző szeme és hosszú, sötét szempillái vannak. Pont, mint a negyvenéves névadójának. Kim Kowdashient a PETA egy menhelyen helyezte el, miután korábbi gazdája az utcán bántalmazta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim Kardashian egy korábbi Instagram-posztban árulta el, hogy áttért a vegetáriánus életstílusra. A fotón megmutatta kidolgozott hasizmait, melyet a mellékelt komment szerint a növényi alapú étrendjének is köszönhet. Emellett azt is tudni lehet, hogy Kim Kardashian három családtagját, köztük Kourtney Kardashiant is a növényi étrend mellé állította. 

Forrás: New York Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!