Heidi Klum saját magát csomagolta be karácsonyra a férjének

2022. december 24.
Különleges alkalom ez számukra.

Heidi Klum híres arról, hogy szeret furcsa jelmezeket ölteni Halloweenkor, de ezek szerint más ünnepeken sem szunnyad a kreativitása és a humora. A német szupermodell és Tom Kaulitz 2018-ban kezdtek randevúzni, majd a következő év februárjában titokban hivatalosan is összekötötték az életüket. Az ötödik közös karácsonyukra készülve a modell tegnap egy vicces videót tett közzé Instagramján, amelyben megmutatta, milyen különleges ajándékkal lepi meg idén a fa alatt férjét, a Tokio Hotel gitárosát.

heidi-klum-karacsony

A felvételen Heidi éppen csomagolópapírba igyekszik bebugyolálni saját magát a földön gurulva szép nagy karácsonyfájuk előtt, amit éppen férje díszít a háttérben. “Csak becsomagolom a férjem karácsonyi ajándékát” – írta a szupermodell.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés

A karácsony nemcsak a szeretet ünnepe miatt különleges esemény a sztárpár számára, hanem azért is, mert éppen szenteste jegyezték el egymást négy évvel ezelőtt. Heidi Klum és a Tom Kaulitz 2019 augusztusában, Caprin házasodtak össze egy hírességekkel teli menyegző keretében.

“Ez az első alkalom, hogy olyan partnerem van, akivel mindent megbeszélhetek. Valaki, akivel osztozhatunk a feladatokon. Régebben mindent egyedül csináltam. Most először tapasztalhatom meg, milyen is valójában egy partner” – mondta korábban egy interjúban a model. „Szívom a fiatal vérét, ezt csinálom” – viccelődött a 17 évvel fiatalabb férjéről Heidi. Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy úgy érzi, kapcsolatuk egy életre szól, és végre megtalálta az igazit.

Forrás: People, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!