A sztárok is felveszik, és büszkén mutogatják a karácsonyi pulcsikat

2022. december 23.
Nézd meg, kik azok a hírességek, akiknél nincs karácsony ronda pulcsi nélkül!

Tudtad, hogy ennek az ikonikussá vált ruhadarabnak saját hivatalos ünnepnapja is van, ami december harmadik péntekjére esik? Pulcsinap ide vagy oda, ez szerencsére nem jelenti azt, hogy utána nem veheted fel a karácsonyi csúnya pulcsidat akkor, amikor csak kedved tartja! Vannak, akik az ünnepek idején is erre esküsznek.

A férfiakon is viccesen mutató karácsonyi pulóverek mintáinak megalkotása közben tényleg elszabadulhatott a kreátorok fantáziája, a Mikulások, rénszarvasok, karácsonyfák és elfek mellett égősorok, mézeskalács-emberkék, hópelyhek tarkítják leggyakrabban a karácsonyi pulcsikat, amik ellen a hírességeknek sincs kifogása, sőt!

Ronda karácsonyi pulcsik

1) Hillary Clinton

Bill Clinton nejének valószínűleg fogalma sem volt róla 1998-ban, hogy az általa választott karácsonyi kardigán 25 évvel később is menőnek, sőt, sokkal menőbbnek fog számítani, mint akkor, amikor ő viselte a Fehér Ház karácsonyi ünnepségén. Hillary azon az estén úgy vélte, ez a darab illik legjobban az alkalomhoz, amikor karácsonyi meséket olvasott fel a nagy eseményre ellátogató gyerekeknek.

Hillary Clinton ronda karácsonyi pulcsiban

2) Mariah Carey

Nem lenne teljes az összeállítás, ha kimaradna belőle a karácsony koronázatlan királynője, Mariah Carey! Tudjuk, tudjuk, eltelt két év azóta, hogy magára öltötte ezt a bundás kapucnival ékesített karácsonyi csodát, mégsem tudjuk kiverni a fejünkből. Nézd meg jól magadnak te is, hogy fest Mariah Carey a Mariah Carey-mintás rondapulcsiban! Hogy tetszik a látvány?

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Mariah Carey (@mariahcarey)

3) Ryan Reynolds

Ennek a piros, zöld és arany karácsonyi rondapulcsinak, amiben most jó ügyért kampányol Blake Lively férje, tavaly kezdődött a világhódító útja: Hugh Jackman és Jake Gyllenhaal meghívták barátjukat, Ryant egy karácsonyi partiba, és azt füllentették neki, hogy giccses pulcsiban lehet csak részt venni az esemény. A színész nem akart kimaradni a jóból, ezért felkutatta a környék legcsúnyább karácsonyi pulcsiját, aztán mikor megérkezett a buliba, kibújt a szög a zsákból: csak ő viselt ronda pulóvert, Hugh és Jake pedig majd’ megfulladt a nevetéstől a jól sikerült tréfa láttán.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

4) Matt Damon

Nehezen találjuk a szavakat Matt Damon csúnyapulcsija láttán, amit nemcsak a tarkabarka Télapók tesznek úgymond különlegessé, hanem a flitteres gallérja és ujja is figyelemre méltó… Ha netán nem vetted volna észre, a kardigán ujján lévő Mikulások sapkáját igazi pompomok díszítik, fonalszakálluk pedig pont olyan, mint az igazi!

Matt Damon karácsonyi rondapulcsiban

5) Tori Spelling

Meglepő, de igaz, hogy a Beverly Hills 90210 sorozat, amiből Tori Spellinget ismeri a világ, már több mint 30 éves. A színésznő szerencsére azóta sem veszett a feledés homályába, az Instagramon követőit is rendszeresen beavatja abba, hogyan telnek a mindennapjai. December elején már azt is megmutatta, hogy fest az idei karácsonyfája, amit egy piros-fehér hópihés rondapulcsiban díszített fel.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Jeanna Crawford (@jeannaloveschristmas)

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?