Kamilla királyné szokatlanul fényűző ünnepséget szervez karácsonyra

2022. december 21.
Ez lesz a királyi család első karácsonya II. Erzsébet nélkül.

A királyi család karácsonya idén kicsit másképp fog kinézni. Az elmúlt évtizedekben Erzsébet királynő volt az ünnepség szíves és lelke, ám a halála után a trónörökösre, Károly királyra és feleségére, Kamilla királynéra hárul a feladat, hogy felvállalják a családi ünnepség megszervezését. Az információk szerint a királyi pár már neki is látott az idei sandringhami karácsony előkészületeinek, ami a jelek szerint fényűzőbb és nagyobb lesz, mint a korábbi években volt. A The Mirror szerint a királyi pár karácsonyi vendéglistája is lényegesen hosszabba sikeredett a szokásosnál.

Károly királyra, és feleségére, Kamilla királynéra hárul a feladat, hogy felvállalják a családi ünnepség megszervezését.

Károly királyra és feleségére, Kamilla királynéra hárul a feladat, hogy felvállalják a családi ünnepség megszervezését.

Két név azonban egészen biztosan kimarad a listáról a lap információi szerint: Harry és Meghan, úgy tűnik, nem kapott meghívást a hagyományos királyi karácsonyi ünnepségre.

„Az összejövetel vélhetően az egyik legnagyobb, amit a királyi család évek óta rendezett. A vendéglistán helyett kapott a walesi hercegi pár és három gyermekük, Zara és Mike Tindall (Károly húgának, Anna hercegnőnek a lánya és veje), valamint – most először – Kamilla két gyermeke, Tom Parker-Bowles és Laura Lopes is jelen lesznek. Ott lesz Anna hercegnő, Edward herceg és Sophie, Wessex grófnője, Beatrix hercegnő és Eugénia hercegnő, és még a kegyvesztett András herceg és volt felesége, Sarah Ferguson is meghívást kapott – annak ellenére, hogy a pedofil botránya miatt Andrást megfosztották címeitől és a királyi család dolgozó tagjaként viselt kötelességeitől. Úgy tudni, a család azt tervezi, hogy az egység jeleként mindannyian együtt sétálnak el a reggeli istentiszteletre”– írja a The Mirror.

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images

Olvass tovább!