Dwayne Johnson kislányai tündéri videón örülnek a karácsonyi ajándékuknak

2022. december 27.
Dwayne "The Rock" Johnson idén karácsonykor elég jó ajándékkal lepte meg két kislányát, a várt hatás pedig nem maradt el!

Dwayne Johnson rendszeresen posztol cuki videókat kislányairól, amikkel rendre elolvasztja az internetezők szívét. Természetesen lelkes szülőként a karácsonyi ajándékozást is megörökítette – már csak azért is, mert idén tényleg igazán különleges ajándékot kaptak a lányok!

dwayne-johnson-kislanyai-karacsony-cuki-video

Dwayne Johnson rendszeresen oszt meg cuki tartalmakat kislányairól

Az 50 éves színész tüneményes felvételt osztott meg a 7 éves Jasmine-ről és a 4 és fél éves Tianáról, akik karácsony reggelén lelkesen rontanak be a nappaliba, hogy ott aztán megtalálják a tengeri malacokat. A poszt szövegében Dwayne Johnson elmesélte, hogy az új karácsonyi hagyománya értelmében már hajnali 5-kor felkelt, hogy úgy várja a „kis tornádók” érkezését. „Apaként ezekért a pillanatokért élek: a karácsonyi fantáziavilág örömteli pillanataiért”. Majd boldog karácsonyt kívánt követőinek is.

A híres apuka által megosztott felvételen nagyon jól átszűrődik a lányok boldogsága, ami nem is csoda, hiszen a legtöbb gyerek bolondul a puha, szőrös kisállatokért:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Dwayne Johnson később azt is megosztotta, hogyan örült karácsonyi ajándékának anyukája – erről is készült egy megható felvétel:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!