A hét legcukibb videója: Dwayne Johnson önbizalomra tanítja kislányát

2021. március 16.
Azt eddig is tudtuk, hogy a Sziklánál kevesen képesek jobban motiválni az embereket, de most kiderült, hogy Dwayne Johnson a családjában is alkalmazza ezt a képességét. Ennek bizonyítéka a végtelenül aranyos és legalább ennyire tanulságos videó, amelyen kétéves lányát, Tianát tanítja arra, hogyan legyen magabiztos és erős.

Büszke lányos apa Dwayne Johnson, aki gyakran oszt meg közösségi oldalán is felvételeket gyermekeiről. Ezúttal a kétéves Tiana Gia Johnsonnal közös videót posztolt, amelyen azt tanítgatja lányának, hogyan erősítse önbizalmát és önértékelését. 

dwayne-johnson-gyerek-onbizalom-trening

„Mondod, hogy szép vagyok?” – kéri lányát a Szikla, miközben a karjában tartja. A kicsi lány pedig elismétli a mondatot. „Nagyon jó, de még ennél is fontosabb, amit most mondj utánam: nagyszerű lány vagyok!” – folytatta a színész, akinek szavait Tiana visszhangozta. 

Dwayne Johnson ezután még arra is megkérte lányát, hogy mondja ki: nagyon okos lány, és bármit meg tud csinálni, amit csak szeretne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by therock (@therock)

Ám nem Dwayne Johnsonról lenne szó, ha nem csempészett volna egy kis poént is a videóba: a válla fölött körülnézve kereste feleségét, Lauren Hashian énekesnőt, mielőtt azt mondta Tianának: „mondd, hogy apa a legjobb”. Tiana elismételte a mondatot, ám rögtön azután elkezdett kiabálni, hogy „anya”. “Tudja, ki az igazi főnök” – tette hozzá nevetve Dwayne Johnson a végén.

A Jumanji sztárjának két közös gyermeke van jelenlegi feleségével, Tiana Giának van egy nővére, az ötéves Jasmine Johnson. Előző házasságából van még egy 19 éves lánya is, Simone Alexandra Johnson.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvastad már?