A jelek szerint Katalin már készen áll arra, hogy királyné legyen

2023. január 04.
Jó párost alkotnak Vilmos herceggel.

Nincs nap, amikor ne olvashatnánk valamilyen új hírt az angol királyi családról. Katalin hercegné kétségtelenül nagy népszerűségnek örvend, és ez csak fokozódni fog majd férje trónra kerülésével.

katalin-keszen-all-arra-hogy-kiralyne-legyen

Ugyan ezzel még várniuk kell, hiszen nem Vilmos herceget, hanem Károly királyt fogják megkoronázni május 6-án, de egy szakértő szerint Katalin már most készen áll a királynéi szerepre. „Régebben Katalint egy rendezvényen sem lehetett látni Vilmos nélkül, de most már sok hivatalos eseményen egyedül vesz részt, ami annak a jele, hogy készen áll arra, hogy királynő legyen – mondta a forrás. – Jelen volt a közösségi médiában is, és jól érezte magát a tévéinterjúk és a virtuális csevegések közben. A jövőben is szívesen folytatja ezt.”

„Katalin természetes vezető, akinek csodálatos képessége, hogy higgadt tud maradni még a legnehezebb helyzetekben is – mondta egy újabb forrás, egy másik pedig hozzátette: – Katalin megszokta, hogy minden szem rá szegeződik. Az, hogy egy erős, szilárd házasságban él Vilmossal, segít. Nehéz időkben egymásra támaszkodnak, és megbeszélik a problémáikat. Ő volt a férje segítsége a megpróbáltatások során.”

Forrás: Marie Claire UK, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!