Gyermeket vár a teniszsztár, Naomi Osaka

2023. január 12.
A 25 éves sportoló szerdán jelentette be a hírt.

Naomi Osaka és barátja, Cordae első közös gyermeküket várják. A teniszező párja Amari Dunston néven született Észak-Karolinában, majd rapperként vált ismertté. Cordae egészen fiatalon, 4-5 éves korában írta meg első szövegét, majd 2018-ban csatlakozott az YBN nevű szerveződéshez, amely olyan nagy nevekkel működik együtt, mint Machine Gun Kelly, Wiz Khalifa, Gucci Mane és Chris Brown. Miután kilépett az YBN-ből, elindította saját lemezkiadóját High Level néven, és két stúdióalbumot adott ki. 2020-ban két Grammy-díjra is jelölték, a legjobb rapalbum és a legjobb rapdal kategóriáiban.

gyermeket-var-teniszsztar-naomi-osaka

Cordae nagyon közel áll édesanyjához, aki egyedülálló szülőként nevelte és mindig támogatta őt – akkor is, amikor ötször váltott általános iskolát. Állítása szerint neki köszönheti kitartását és világnézetét, mert mindig igyekezett leküzdeni az akadályokat és a negativitást – még akkor is, amikor nagyon rossz környéken laktak és egy hét alatt kétszer lopták el az autóját. Ennek ellenére soha nem kényeztette el, mindig mosogat és füvet nyír, amikor hazamegy.

Cordae és Osaka egy Los Angeles-i Clippers meccsen találkoztak először. A rapper szerint az volt a legemlékezetesebb randevújuk, amikor a teniszező meglátogatta a nagymamáját Rhode Islanden. Cordae Osaka legnagyobb rajongója, még az egyik számában is megemlítette szerelmét. „A csajom még egy teniszmeccset is kihagyna, hogy találkozzon a nagymamámmal” – áll a szövegben.

Forrás: ET, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!