Hogyan támogatja egymást Selma Blair és Christina Applegate?

2022. november 23.
A két színésznő már régóta jó barátságot ápol egymással.

„Évek óta ismerem Christinát (Applegate – a szerk.), nagyon közel állunk egymáshoz, egyszerűen rajongok érte” – mondta az Entertainment Tonightnak Selma Blair. A két színésznő már régóta jó barátságot ápol egymással, most a betegséggel való küzdelmükben is egymás mellett állnak. „Christina továbbra is támogat engem. Ő egy erős ember. Annyira gondoskodó. Ha szükséged van valamire, ő máris nálad terem” – nyilatkozta Blair, akinél 2018-ban diagnosztizáltak sclerosis multiplexet.

tamogatja-egymast-selma-blair-christina-applegate

Christina Applegate 2021-ben jelentette be a nyilvánosság előtt, hogy szintén ezzel a súlyos, és a tudomány jelen állása szerint gyógyíthatatlan betegséggel, sclerosis multiplexszel diagnosztizálták.

Az Egy rém rendes család sztárja a múlt héten, egy igazán különleges alkalomból mutatkozott először nyilvánosan a diagnózisa óta, ugyanis csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán. A színésznő az évek során több egészségügyi problémával is küzdött, többek között legyőzte a mellrákot, 2008-ban mindkét mellét eltávolították, 2017-ben pedig a petefészkét és petevezetékét is kivették, hogy így előzzék meg nála a petefészekrákot.

Forrás: Page Six és People, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!