Christina Applegate fontos üzenetet küldött harcáról 50. születésnapján

2021. december 01.
Bármilyen hihetetlen, nemrég ötvenéves lett Christina Applegate, aki közösségi oldalán nemrég felfedezett sclerosis multiplex betegségére is kitért születésnapja alkalmából.

„Igen. 50 lettem. És sclerosis multiplexem van – írta születésnapján Christina Applegate. – Ez nehéz menet. Sok szeretetet küldök mindenkinek ezen a napon. Sokunknak fáj ma, és gondolok rátok. Talán megtaláljuk az erőt, hogy felemeljük a fejünket. Az enyém éppen a párnámon van. De próbálkozom” – folytatta a színésznő. 

chrstina-applegate-50-születesnap

Christina Applegate idén augusztusban beszélt először nyilvánosan arról, hogy sclerosis multiplexszel diagnosztizálták. „Néhány hónappal ezelőtt sclerosis multiplexszel diagnosztizáltak. Ez egy nagyon különös utazás. De támogatnak olyanok, akik szintén ebben a betegségben szenvednek – írta akkor Applegate a Twitterén. – Rögös út. De ahogy mind tudjuk, az út megy tovább. Hacsak néhány szemétláda nem állja el.”

“Ahogy néhány SM-es barátom mondta, felkelünk, és megtesszük amit kell. És én is ezt teszem most. Amíg ezen keresztüljutok, türelmeteket kérem” – tette hozzá a színésznő. 

Az egyik támogató jó barát, aki maga is a betegséggel küzd, Christina Applegate kolléganője, Selma Blair, akivel az Édes kis semmiségek című filmben játszott együtt. 

Applegate kettős masztektómián esett át 2008-ban, mivel mellrákkal diagnosztizálták, petefészkét és petevezetékeit 2017-ben távolították el, hogy megelőzzék a petefészekrák kialakulását.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!