Christina Applegate fontos üzenetet küldött harcáról 50. születésnapján

2021. december 01. |

Bármilyen hihetetlen, nemrég ötvenéves lett Christina Applegate, aki közösségi oldalán nemrég felfedezett sclerosis multiplex betegségére is kitért születésnapja alkalmából.

„Igen. 50 lettem. És sclerosis multiplexem van – írta születésnapján Christina Applegate. – Ez nehéz menet. Sok szeretetet küldök mindenkinek ezen a napon. Sokunknak fáj ma, és gondolok rátok. Talán megtaláljuk az erőt, hogy felemeljük a fejünket. Az enyém éppen a párnámon van. De próbálkozom” – folytatta a színésznő. 

chrstina-applegate-50-születesnap

Christina Applegate idén augusztusban beszélt először nyilvánosan arról, hogy sclerosis multiplexszel diagnosztizálták. „Néhány hónappal ezelőtt sclerosis multiplexszel diagnosztizáltak. Ez egy nagyon különös utazás. De támogatnak olyanok, akik szintén ebben a betegségben szenvednek – írta akkor Applegate a Twitterén. – Rögös út. De ahogy mind tudjuk, az út megy tovább. Hacsak néhány szemétláda nem állja el.”

“Ahogy néhány SM-es barátom mondta, felkelünk, és megtesszük amit kell. És én is ezt teszem most. Amíg ezen keresztüljutok, türelmeteket kérem” – tette hozzá a színésznő. 

Az egyik támogató jó barát, aki maga is a betegséggel küzd, Christina Applegate kolléganője, Selma Blair, akivel az Édes kis semmiségek című filmben játszott együtt. 

Applegate kettős masztektómián esett át 2008-ban, mivel mellrákkal diagnosztizálták, petefészkét és petevezetékeit 2017-ben távolították el, hogy megelőzzék a petefészekrák kialakulását.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok