Selena Gomeznek talán sosem lehet gyermeke természetes úton

2022. november 04.
Ma jelenik meg az énekesnőről és mentális küzdelmeiről szóló Selena Gomez: My Mind & Me című dokumentumfilm, amiben a színésznő sokat mesél az utóbbi évek küzdelmeiről – ennek kapcsán adott most interjút.

Selena Gomez a Rolling Stone magazinnak adott interjújában beszélt azokról a megpróbáltatásokról, amiket kórházi kezelése és diagnózisa miatt szenvedett el. Miután az énekes-színésznőt kórházban kezelték mentális problémái miatt, bipoláris zavart diagnosztizáltak nála – azonban a gyógyszer miatt, amit a betegségére szedett, valószínűleg természetes úton nem lehet gyermeke. „Ez egy nagyon nagy, jelenlévő dolog az életemben”–  mondta Gomez Rolling Stone-nak, aki ennek ellenére szeretne majd anya lenni.

selena-gomez-gyermek

Az énekesnő azt is megosztotta az őt kérdező újságíróval, hogy 2018-ban pszichózisban szenvedett: hangokat kezdett hallani, paranoiás lett, nem bízott a körülötte lévőkben, még a barátai sem ismertek rá. A diagnózisa után azonban az orvosok rengeteg gyógyszert írtak fel bipoláris zavarára, hogy megtalálják, melyik használ majd, de ezek nem javítottak az állapotán. A sztár végül talált egy pszichiátert, aki kettő kivételével az összes gyógyszert megvonta, ekkor kezdte csak jobban érezni magát.

„Méregtelenítenem kellett a gyógyszerek miatt, amiket szedtem. Meg kellett tanulnom emlékezni bizonyos szavakra. Elfelejtettem, hol voltam, amikor beszélgettünk. Nagyon kemény munka volt, hogy elfogadjam, bipoláris vagyok, de megtanuljam kezelni, mert nem fog elmúlni” – mondta az énekesnő. Selena Gomez az elmúlt években több egészségügyi problémával is szembenézett: pár évvel ezelőtt lupusszal diagnosztizálták, ami miatt sugárkezelésre, majd veseátültetésre is szüksége volt, a jövőben pedig valószínűleg újabb donorra lesz szüksége, mivel a beültetett szervével csak 30 évig tud élni.

Forrás: Today, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!