Szilágyi Szilvi megmutatta szülés utáni alakját

2023. január 25.
Szilvitől már megszokhattuk a filter nélküli tartalmakat. Most sincs ez másként: egy őszinte poszttal üzente követőinek, hogy merjék szeretni magukat minden apró hibájukkal együtt.
Szilágyi Szilvi megmutatta szülés utáni alakját

Szilágyi Szilvi november elején jelentette be, hogy megszületett Molnár Ferenc Caramellel közös második gyermekük, Miron Ferenc. Az influenszer még tavaly év végén beszélt arról, hogy az újévi fogadalma az, hogy visszanyerje korábbi formáját.

Az énekes felesége most két, 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztoriban mutatta meg, milyen a teste most, három hónappal a szülés után. Az első kép mellé – amely azt mutatja, hogy máris sikerült elérnie a célját – azt írta, hogy amíg kisfia alszik, ő tornázik, az ezt követő fotón pedig őszintén megmutatta szülés utáni alakját.

szilagyi-szilvi

„Igen, sikerült leadnom 12,5 kilót szülés óta, és újra rám jönnek a régi farmerjaim… de ez van a ruha alatt! A két terhesség nagyon megviselte a bőrömet… Ilyen a genetikám. Senki se tökéletes. Soha ne érezzétek magatokat kevesebbnek másoknál, mert »tökéleteset« vagy egy makulátlan életet mutatnak… Csak szeresd magad, mert utánozhatatlan vagy minden apró hibáddal együtt” – írta Szilvi a fotó mellé.

Fotó: Fotócentral archív, Instagram