Kőműves dekoltázst villantott Emily Ratajkowski

2023. január 26.
Emily Ratajkowski általában nem pironkodik megmutatni tökéletes alakját, legutóbbi villantása azonban inkább meglepő, mint szexi.
Emily-Ratajkowski-frizura

Emily Ratajkowski előszeretettel mutatja meg követőinek tökéletes alakját, csodás dekoltázsát és formás fenekét, most azonban olyat láttunk tőle, amit korábban még soha – egy hamisítatlan kőműves dekoltázst! A modell 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában osztott meg néhány „színfalak mögötti” képet egy kampányfotózásról, amiben egy különleges, hátul kivágott Versace estélyit visel. A képeken az látszik, ahogyan Emily Ratajkowski 22 hónapos kisfiával, Sylvester Apollo Bearrel kézen fogva sétálgat, miközben rózsaszín ruhájából kivillan az a bizonyos vágás.

komuves-dekoltazs-emily-ratajkowski

Természetesen Ratajkowski a névadó kőműveseknél sokkal gusztusosabb testtájat villantott, ráadásul az izgalmas hátékszerek is nagyon jól állnak neki. A 31 éves modell egyébként a Versace 2023-as tavaszi kampányában szerepel majd, és ez alkalomból még kisfiát is tetőtől talpig Versacéba öltöztette.

Instagram-oldalán Emily Ratajkowski még több szexi fotót megosztott a fotózásról – ezeken már egy látványos lila ruhát visel, ami már inkább a „klasszikus” dekoltázsát hangsúlyozza ki.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images