Kőműves dekoltázst villantott Emily Ratajkowski

2023. január 26.
Emily Ratajkowski általában nem pironkodik megmutatni tökéletes alakját, legutóbbi villantása azonban inkább meglepő, mint szexi.
Emily Ratajowski

Emily Ratajkowski előszeretettel mutatja meg követőinek tökéletes alakját, csodás dekoltázsát és formás fenekét, most azonban olyat láttunk tőle, amit korábban még soha – egy hamisítatlan kőműves dekoltázst! A modell 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában osztott meg néhány „színfalak mögötti” képet egy kampányfotózásról, amiben egy különleges, hátul kivágott Versace estélyit visel. A képeken az látszik, ahogyan Emily Ratajkowski 22 hónapos kisfiával, Sylvester Apollo Bearrel kézen fogva sétálgat, miközben rózsaszín ruhájából kivillan az a bizonyos vágás.

komuves-dekoltazs-emily-ratajkowski

Természetesen Ratajkowski a névadó kőműveseknél sokkal gusztusosabb testtájat villantott, ráadásul az izgalmas hátékszerek is nagyon jól állnak neki. A 31 éves modell egyébként a Versace 2023-as tavaszi kampányában szerepel majd, és ez alkalomból még kisfiát is tetőtől talpig Versacéba öltöztette.

Instagram-oldalán Emily Ratajkowski még több szexi fotót megosztott a fotózásról – ezeken már egy látványos lila ruhát visel, ami már inkább a „klasszikus” dekoltázsát hangsúlyozza ki.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images