Emily Ratajkowski TikTok-videóban vágta le a saját haját

2022. augusztus 30.
Az amerikai modell egy spontán ollós próbálkozással frissítette fel saját magának a frizuráját. A TikTokon megosztott videóban megalkotott frizura saját bevallása szerint sem az egyik legsikeresebb eddigi próbálkozása.

A 31 éves modell, anya, bestseller író professzionális fodrászokat megszégyenítő magabiztossággal látott neki megkurtítani a tincseit, amelyet videón is rögzített, sőt meg is osztott. A TikTok-profilján megosztott jelenet szerint a Superga nagykövete egy hétvégi lazulós napon döntött úgy, hogy bikinijéhez egy friss beach frizura is elkelne. A spontán hajvágás ötletét az adta, hogy tényleg strandra készült, és szerette volna, ha rövidebb tincsek keretezik arcát. „Megyünk a strandra, és szeretnék egy plusz lépcsőt a hajamba.” Az első néhány, magabiztos mozdulat után azért látszott rajta némi bizonytalanság.

Emily-Ratajkowski-frizura

„Vajon ez őrültség? Megőrültem? Igen, határozottan” – válaszolta is meg magának Emily Ratajkowski, aki mellett egyébként a kisfia, Sylvester is felbukkant a videóban. A megosztott videóból az is kiderült, hogy a modellnek nem ez az első próbálkozása, vágta már le a saját haját. „Korábban is levágtam már a hajam, és nem ez a legjobb munkám eddig.”

@emrataI know you cant tell a difference at the end 🤦‍♀️♬ original sound – Emrata

A rajongók, ha magától a technikától és a végeredménytől annyira nem is ájultak el, nagyon díjazták a spontaneitását, a bevállalósságát, a könnyedségét és az önbizalmát is. „Imádom, hogy ennyire gondtalanul közelíted meg a hajvágást. Ez önbizalmat ad” – írta egyikük kommentben.

Forrás: MarieClaire.com

Olvass tovább!