Emily Ratajkowskinak elege lett férje hűtlenségéből

2022. július 19.
A modell azért akar elválni férjétől, Sebastian Beard-McClardtól, mert a férfi megcsalta. Nem is egyszer. Ugyanakkor a modell hivatalosan még nem adta a be a válókeresetet a bírósághoz.

Azután keltek szárnyra a pletykák a 31 éves modell és férje szakításával kapcsolatban, miután Emily Ratajkowskit jegygyűrűje nélkül kapták lencsevégre. Ez több alkalommal is előfordult: egyszer a TikTok-ra posztolt videójában is feltűnt már, hogy nem viseli a gyűrűjét, illetve amikor német juhász-husky keverék kutyáját, Colombót sétáltatta, akkor sem volt rajta az ékszer.

emily-ratajkowski-valas

A modell és a filmproducer 2018 februárjában házasodott össze, nem egészen két héttel azután, hogy egyáltalán kiderült, együtt vannak. Emily Ratajkowskinak és a 41 éves Sebastian Beard-McClardnak egy 1 éves fia van, Sylvester. A pár egy Lena Dunham által rendezett videóban jelentette be a Vogue oldalán, hogy a modell gyermeket vár.

emily-ratajkowski-valas

A pár kapcsolata sokáig harmonikusnak tűnt, ám úgy tűnik, a háttérben mégis történtek olyan dolgok, melyek megingatták a szerelmüket. Emily Ratajkowski nem hajlandó tovább eltűrni férje hűtlenségét.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!