Hűtlenségi botránya után megszületett Adam Levine harmadik gyereke

2023. január 31.
Óriási botrány lett belőle, mikor kiderült, hogy Adam Levine megcsalta terhes feleségét, ráadásul szeretőjének azt írta, róla akarja elnevezni születendő gyermekét.
adam-levine-behati-prinsloo-air-jordan

Tavaly szeptemberben óriási botrány tört ki a Maroon 5 énekese, Adam Levine körül. Kiderült, hogy az énekes állítólag egy éven át folytatott viszonyt egy Sumner Stroh nevű Instagram-modellel. A botrány kirobbanása után aztán egyre több és több nő szólalt meg, azt állítva, hogy Levine őket is flörtölős üzenetekkel próbálta felszedni. A zenész 2014 óta házas, a felesége Behati Prinsloo Victoria’s Secret modell, akivel két közös gyereket neveltek már, és aki éppen terhes volt akkoriban.

Különösen nagy port kavart a részlet, miszerint Adam Levine azt mondta Stroh-nak, hogy róla akarja elnevezni születendő gyermekét. Most a friss hírek szerint megszületett Levine és Prinsloo harmadik gyermeke, de egyelőre még semmi többet nem lehet tudni róla – így az sem derült ki, hogy végül Sumner-nek keresztelték-e…

Adam Levine a hatéves Dusty Rose és a négyéves Gio Grace édesapja, és mostantól már hivatalosan is háromgyerekes szülők.

Forrás: Marie Claire Australia Fotó: Getty Images