Jessica Biel és Justin Timberlake majd’ felfalják egymást az olasz nyaralásuk alatt

2022. szeptember 07.
A pár a nyári hónapokban többször is megfordult Olaszországban.

justin-timberlake-jessica-biel-haz

Jessica Biel és Justin Timberlake úgy turbékolnak az olasz nyaralásuk alatt, mint a tinédzserek. A két sztárt hétfőn kapták lencsevégre a lesifotósok, amint fürdőruhában sütkéreztek a Monte Argentarióban található Pellicano Hotel strandján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Investaker (@investaker) által megosztott bejegyzés

A 40 éves színésznő egy dögös gepárdmintás bikinit viselt, 41 éves férje pedig egy hosszabb fürdőnadrágot, illetve egy szörffelsőt. A párról rengeteg romantikus felvétel készült: a képek tanúsága szerint sem a vízben, sem a szárazföldön nem bírtak elszakadni egymástól.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TimberBiel Pic (@timberbielpic) által megosztott bejegyzés

A két híresség 2007-ben kezdett randizni, majd 2012-ben házasodott össze – pont itt, Olaszországban. Az első kisfiuk, Silas 2015 áprilisában született meg, a második fiú, Phineas pedig 2020 júliusában látta meg a napvilágot. És bár a most készült fotók alapján úgy tűnik, a házaspár szerelmesebb, mint valaha, nem volt mindig ilyen zökkenőmentes a kapcsolatuk. 2019-ben Timberlake körül egy kínos botrány robbant ki, miután fotók készültek róla és egy kolléganőjéről, meglehetősen intim helyzetben. A két színész egymás kezét fogva beszélgetett egy stábbulin, miközben a 30 éves Alisha Wainwright a másik kezét Timberlake térdén pihentette. Az eset után Justin Timberlake nyilvánosan kért bocsánatot a feleségétől.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!