Obama lánya sorozatot írt, és nemsokára mi is láthatjuk

2023. február 02.
Az alkotói csapat nagyon szeretett együtt dolgozni Maliával, aki a rendező szerint igazán tehetséges forgatókönyvíró. A sorozat elvileg még az idén megjelenik.
Obama lánya sorozatot írt, és nemsokára mi is láthatjuk

Malia Obama csatlakozott a Prime Video hamarosan megjelenő sorozata, a Swarm írói csapatához, egyik főnöke pedig elárulta, hogyan dolgozik az Egyesült Államok korábbi elnökének lánya.

„Nagyon profi. Hihetetlen író és művész” – mondta Janine Nabers, a sorozat egyik alkotója a Vanity Fair magazinnak Maliáról. Hozzátette, hogy ez nem csak kis részmunkaidős szórakozás volt a 24 éves tehetség számára, aki 2021-ben végzett a Harvard vizuális és környezettudományi szakán.

Tavaly márciusban Donald Glover, a sorozat rendezője is méltatta Maliát a magazinnak adott interjújában, „elképesztően tehetségesnek” nevezve őt. „Úgy érzem, hogy ő olyan valaki, aki hamarosan nagyon jó dolgokat fog csinálni. Remek az írói stílusa” – mondta Glover.

A rendező ragaszkodott hozzá, hogy a családjától függetlenül úgy bánjanak Maliával, mint a kreatív csapat bármely más tagjával, de mivel a volt elnök lánya nagyon földhözragadt személyiség, ezzel nem is volt probléma.

A Swarm egy Dre nevű nő történetét meséli el, aki egy kitalált popsztár megszállottjává válik, aki úgy néz ki, mint Beyoncé. Bár a Swarm premierjének még nem tűzték ki a hivatalos dátumát, várhatóan még ebben az évben megjelenik a Prime Videón, ahol mi ismegnézhetjük majd, hogy mit alkotott Malia Obama.

Forrás: Enews, Fotó: Getty Images