Ezek voltak minden idők legrövidebb sztárházasságai

2021. december 08.
A boldogító igen elvileg egy életre szól, de a dolgok nem mindig alakulnak úgy, hogy a fogadalmat sikerül megtartani. Ezek a hírességek rekordsebességgel váltak el, épp hogy megszáradt a tinta a frissen aláírt papírokon, a pár máris külön utakon járt.

Azok az ismert emberek, akiknek csak pár évig tartott a boldogsága az esküvő után, közelébe sem jöhetnek ennek a listának: akik itt szerepelnek, a házasságkötés után néhány héttel jöttek rá arra, hogy nem az igazinak fogadtak örök hűséget és elváltak. Akad köztük olyan is, akinek néhány óra is elég volt a házas létből!

Ezek voltak minden idők legrövidebb sztárházasságai

Britney Spears

Gyerekkori barátjával, Jason Alexanderrel állt oltár elé 2004-ben, Las Vegasban, hirtelen ötlettől vezérelve, egy átbulizott éjszakát követően. A menyasszony szűk farmert és baseball sapkát viselt, de a vőlegény sem öltözött túl a menyegzőre. Talán nem is baj, hogy nem költöttek esküvői ruhára, frigyük ugyanis mindössze 55 órán át tartott. Jason utólag azt nyilatkozta, hogy bár nagyon vonzódott Britneyhez, sejtette, hogy házasságuk nem lész életre szóló. Azonban nem akart nemet mondani, mivel attól tartott, hogy az rossz fényt vetne a barátságukra.

Ezek voltak minden idők legrövidebb sztárházasságai

Cher

Egy héttel azután, hogy a 75 évesen is kirobbanó formában lévő Cher elvált legendás szerelmétől, Sonny Bono-tól, máris az oltár előtt találta magát Gregg Allman oldalán. 1975. június 30-án házasodtak össze, ám 9 nappal később már a válóperes ügyvéddel tárgyaltak. A villámgyors szakítás legfőbb oka az volt, hogy az újdonsült férj alkohol- és drogfüggő volt.

Ezek voltak minden idők legrövidebb sztárházasságai

Cher és Gregg Allman 9 napig voltak házasok

Axl Rose

Úgy tűnt, hogy a Guns N Roses frontembere megtalálta élete szerelmét Erin Averly személyében, ám a történetük nem végződött túl rózsásan. 1990. áprilisában mondták ki az igent, 26 nappal később azonban fel is röppentek az első hírek arról, hogy a házasságuk zátonyra futott. Néhány évvel később Erin megvádolta exét azzal, hogy többször is bántalmazta, végül sikerült peren kívül megegyezniük.

Ezek voltak minden idők legrövidebb sztárházasságai

Pamela Anderson

A csinos vízimentő többszörös rekordernek számít ezen a téren is: harmadik házasságát egy régi barátjával, Rick Salomonnal kötötte 2007-ben: a szertartás egyáltalán nem volt szokványos, egy hotelben kerítettek rá sor, Pamela két haknija közötti szünetben. Hiába tűnt úgy, hogy nagy az egyetértés, a házasság mindössze 2 hónapig tartott.

Ezek voltak minden idők legrövidebb sztárházasságai

Pamela Anderson és Rick Solomon barátsága igen, házassága viszont nem volt hosszú életű

Kim Kardashian

Még 2011-ben történt, hogy Kim hivatalosan is összekötötte az életét egy befutott kosarassal, a nála sokkal-sokkal magasabb Kris Humphries-zal. Fogadalmukat sajnos nem tartották túl hosszú ideig: 72 nap után szakítottak, a sportoló szerint azért, mert Kim nem szerelemből, hanem azért ment hozzá, hogy még nagyobb ismertségre tegyen szert.
Nem ez volt a Kardashian-lány első, és nem is az utolsó házassága. Első házasságát még 20 évesen kötötte Damon Thomas dalszerzővel, ami négy évig tartott. Utána jött a villámesküvőt a kosarassal. Harmadik férje Kanye West volt, akitől idén februárban vált el.

Ezek voltak minden idők legrövidebb sztárházasságai

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?