Christina Applegate belengette a visszavonulását

2023. február 08.
A sclerosis multiplexes színésznő úgy fogalmazott, hogy valószínűleg a Screen Actors Guild Awards lesz az utolsó díjátadó gálája.
Christina Applegate belengette a visszavonulását

Christina Applegate-nél 2021-ben diagnosztizáltak sclerosis multiplexet, éppen Halott vagy (Dead to Me) című sorozatának munkálatai közben. A színésznő így is végigcsinálta a forgatást, de most arra utalt, hogy talán itt a vége több évtizedes színészi pályafutásának.

„Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy reggel 5-kor keljek és 12-14 órát töltsek a forgatáson” – mondta Applegate a Los Angeles Timesnak február 7-én. A színésznőt Screen Actors Guild-díjra (SAG-díjra) jelölték a Jen Harding megformálásáért a Netflix Halott vagy harmadik és egyben utolsó évadában. Az 1952-ben alapított nívós esemény Hollywood egyik legfontosabb díjátadó gálája, ahol a SAG-AFRA amerikai színészszakszervezet a főműsoridőben sugárzott televíziós alakításokat jutalmazza.

„Valószínűleg ez az utolsó díjátadóm színészként, szóval ez egy nagy dolog” – mondta Christina Applegate, aki ennek ellenére nem szeretné teljesen maga mögött hagyni a szórakoztatóipart, és azt tervezi, hogy szinkronizálni fog.

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images