Megdöbbentő dolgot tett a Leonardo DiCaprióval hírbe hozott fiatal modell

2023. február 09.
Nemrégiben ismét egy fiatal, mindössze 19 éves modellel hozták hírbe Leonardo DiCapriót, a lány pedig most törölte magát az Instagramról.
Leonardo DiCaprio tagadja, hogy egy 19 éves lánnyal járna

Ahogy arról mi is beszámoltunkLeonardo DiCapriót a napokban egy titokzatos vörös hajú nő társaságában fotózták le. A képek napvilágra kerülésekor még semmit nem lehetett tudni a nőről, ám mostanra kiderült, hogy egy francia-izraeli származású modellről, Eden Polaniról van szó. De az igazi botrány csak azután tört ki, hogy a netezők megtudták, a lány mindössze 19 éves. Az internet népét felháborította a színész és a modell közti majdnem 30 éves korkülönbség, és rámutattak arra a bizarr tényre is, hogy Polani még csak meg sem született, amikor DiCaprio 1997-ben a Titanic című filmmel világsztárrá vált.

Bár Leonardo DiCaprio tagadta, hogy bármi is lenne köztük a modellel, elég beszédesnek tűnik, hogy Eden Polani nemrégiben törölte magát az Instagramról. Az @edenpolanii Instagram-oldal szerda reggelig volt aktív, Polani 230 000 követőt tudhatott magáénak, de a szám folyamatosan emelkedett, amióta kibukott a hír, hogy lehet valami közte és a 48 éves sztár között. 

A 19 éves Eden Polani utoljára egy hotelből sztorizott

A 19 éves Eden Polani utoljára egy hotelből sztorizott

Most már nem elérhető a modell oldala, legutóbbi aktivitása egy Instagram-sztori volt, amiben egy New York-i hotelben fotózta magát, és az „Ezer éve” szöveget fűzte a poszthoz. Bár Polani nem nyilatkozott az ügyben, már önmagában is elég beszédesnek tűnik a szokatlan gesztus.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images