Nagyon bizarr módon hívták randizni Jennifer Coolidget

2023. február 09.
A Golden Globe-díjas színésznőt arról faggatták, hogy milyen privát üzeneteket kap - volt, aki így próbálta őt randira hívni, méghozzá elég abszurd módon.
Nagyon bizarr módon hívták randizni Jennifer Coolidget

Jennifer Coolidge-et nemrég az év nőjének választotta a Harvard Egyetem egyik társasági klubbja, a Hasty Pudding Theatricals. Amíg a színésznő a Massachusetts állambeli Cambridge-ben tartózkodott, hogy átvegye a megtiszteltetést, az Extra amerikai hírmagazin megragadta az alkalmat, hogy megkérdezze őt a bejövő üzeneteiről, mivel korábban bevallotta, hogy szeretne élettársat találni. A kérdező egészen pontosan arra volt kíváncsi, hogy mi volt a legfurcsább dolog, amit valaki üzenetben írt neki.

“Az egyik férfi azt mondta, hogy el szeretne vinni egy randira, de tudatni akarta velem, mekkora a cipője. Nem tudom, ez mit jelent” – árulta el a színésznő. „Nem igazán értem, hogy mi volt ez, de küldött nekem egy fotót a lábáról. Tényleg megtette, ez egy igaz történet.”

Szóval valószínűleg nem ő volt az igazi, de a színésznő barátai abban reménykednek, hogy Coolidge talál valakit (hiszen ő ezt szeretné). „A barátai örülnének, ha megállapodna, és találkozna egy kedves sráccal” – mondta egy forrás nemrég a Us Weeklynek.

A színésznő az önbizalomhiányát részben bonyolult szerelmi életének tulajdonította. „A randis életemben soha nem találtam senkit, aki teljesen megfelelt volna nekem. Nem találtam meg életem szerelmét” – mondta egy interjúban. „Azt hiszem, hoztam néhány rossz döntést. Ez elbizonytalanít, és nem gondolom, hogy nagyszerű lennék.”

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images