J.Lo egy vicces mémmel figurázta ki férje, Ben Affleck siralmas Grammy-fejét

2023. február 10.
Jennifer Lopez a Twitteren viccelődött férjével, Ben Affleckkel, miután a színész végtelenül életunt – de nagyon szórakoztató – fejeket vágott a Grammy-díjátadón.
J.Lo egy vicces mémmel figurázta ki férje, Ben Affleck siralmas Grammy-fejét

Valószínűleg sokaknak megvan még a klasszikus Ben Affleck-mém, amin a színész cigarettázva mered maga elé végtelenül szenvedő képpel. Ugyanezt az arcát villantotta meg a színész a hétfőn megrendezett 2023-as Grammy-díjátadón is, ahol felesége, Jennifer Lopez partnere volt. Az estén készült képeken Ben Affleck úgy nézett ki, mint aki még egy végbéltükrözésen is szívesebben részt venne, mint a nagyszabású zenei díjátadón. A Twitter persze rögtön felkapta a fotókat, és máris megszületett egy rakás vicces mém, amik azzal poénkodnak, hogy bármennyire pocsékul is érzed magad, annyira rosszul biztosan nem lehetsz, mint Ben Affleck a Grammy-gálán.

Nos, úgy tűnik Affleck felesége, Jennifer Lopez is beszállt a buliba, és megosztott a Twitter-oldalán egy hasonlóan vicces mémet a férjéről. Tette mindezt úgy, hogy közben ki is fejezte támogatását Affleck és annak új filmje, az Air felé.

„AIR… alig várom!” – írta Lopez a bejegyzésben, majd kiposztolta a film teljes hosszúságú teaserét. Ebben eddig nincs is semmi különleges, ám a J.Lo által megosztott videó verziója egy állóképpel indult, amelyen Affleck mogorva arccal néz a kamerába. A képre az énekesnő a kövezőt írta: „A férjem boldog arca”. A rajongók imádták J.Lo humoros posztját, rengetegen reagáltak rá sírva nevető emojikkal.

Fotó: Getty Images