Vilmos herceg ezt a kedvességet nem hajlandó megtenni Katalinnak Valentin-napon

2023. február 13.
A trónörökös és felesége odáig vannak egymásért, úgyhogy ez valószínűleg nem okoz törést a kapcsolatukban – pláne, hogy a herceg híresen lovagias.
Vilmos herceg ezt a kedvességet nem hajlandó megtenni Katalinnak Valentin-napon

Bárkinek egyértelművé válik, aki rájuk néz, hogy a walesi herceg és hercegné nagyon szerelmesek egymásba, még közel 12 évvel a házasságkötésük, és több mint 20 évvel azután is, hogy randevúzni kezdtek. Viszont királyi család ide vagy oda, a trónörökösnek is vannak olyan szokásai – vagy éppen azok hiánya –, ami mások számára furcsának tűnhet. A The Independent szerint Katalin hercegné azzal viccelődött, hogy férje, Vilmos herceg idén nem ragaszkodik egy bizonyos Valentin-napi hagyományhoz, ugyanis nem gondolja, hogy virágot fog venni neki a szerelmesek ünnepére.

Miközben a napokban a hercegné a leedsi Kirkgate Marketen sétálgatott, találkozott a piaci árusokkal is, és megállt egy virágüzletnél, hogy megcsodálja a látványt. A hercegné beszédbe elegyedett az eladóval, Neil Ashcrofttal, aki kedvezményt kínált neki a virágokra és megkérdezte tőle, hogy vajon Vilmos vesz-e neki rózsát. Majd, miután átadott Katalinnak neki egy csokor jácintot, ami Ashcroft állítása szerint a hercegné kedvenc virága, Katalin azt mondta, „nem hiszem, hogy fog”.

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images