Elállt a szavunk Katalin hercegné narancssárga kasmírszettjétől

2023. január 19.
Még javában dúl a vihar Harry herceg botránykönyve körül, ennek azonban látszólag semmi hatása Katalin hercegnére, aki most is kifogástalanul jelent meg a nyilvánosság előtt.

Katalin hercegné egyszerűen nem tud hibázni, ha divatról van szó: elegáns, mégis dögös szettjeivel mindig elkápráztat minket. A hercegné ráadásul a dizájnerruhák mellett gyakran fast fashion darabokat is felhúz – nemrégiben például ezt a leértékelt Zara blézert viselte.

Most férje nélkül tett hivatalos látogatást egy lutoni bölcsödében, hogy a kisgyerekkori nevelés és fejlesztés fontosságairól beszélgessen az ott dolgozó szakemberekkel. Ehhez egy elképesztő narancssárga kasmírszettet húzott: garbónyakú felsőjét és boka fölé érő szoknyáját látványos, krokodilmintás övvel kötötte össze. Bár Katalin hercegnét már láttuk élénkkék és tűzpiros ruhadarabokban is, ez a meleg, narancs szett meglehetősen szokatlan és üdítő választásnak tűnik. A narancsszín elképesztően jól áll neki, barna csizmájával és lágy loknijaival pedig kifejezetten meleg és bájos lesz az összhatás. Az eseményről készült fotókon Katalin lelkesen játszott a gyerekekkel, közösen készített papírmaszkokat és nem riadt vissza attól sem, hogy lekuporodjon melléjük a pici asztalokhoz.

Katalin-hercegne-narancssarga-ruha

A szemfüles divatguruk azt is kiderítették, hogy mindkét darab Gabriela Hearsttől van és kasmír-selyem keverékéből készültek. Most egyébként akciósan, majdnem féláron lehet megvásárolni őket a tervező oldalán. Természetesen azért így se számítsunk kifejezetten olcsó darabokra.

Katalin-hercegne-narancssarga-ruha

Katalin hercegné láthatóan lelkesen és jókedvűen vetette bele magát 2023-as nemesi teendőibe, pedig a háttérben valószínűleg mindenki Harry herceg most megjelent botránykönyvével van elfoglalva. A brit királyi család egyelőre még nem igazán reagált a botrányos vádakra, amiket a szakadár herceg sorolt fel kötetében, ettől függetlenül egy ideje már lehetett tudni, hogy rosszallással figyelik a könyv körüli vihart.

Katalin-hercegne-narancssarga-ruha

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images