Levette a lábáról a rajongókat Vilmos herceg romantikus gesztusa

2023. február 09.
Egy lassan egyéves videót kapott fel az internet népe, mert annyira elbűvölte őket, hogy a trónörökös miként kedveskedett a feleségének.
Levette a lábáról a rajongókat Vilmos herceg romantikus gesztusa

Cambridge hercegnéje és hercege  2022. március 14-én vettek részt a Nemzetközösség napi istentiszteleten Londonban – a Nemzetközösség egy olyan 54 országból álló globális hálózat, amelyet a Brit Birodalomból kialakult független államok hoztak létre.

Vilmos herceg és Katalin hercegné híresek arról, hogy milyen bensőséges, harmonikus kapcsolatban élnek, amit nyilvános megjelenéseikkel is rendszeresen bizonyítanak. Most egy újabb felvétel is alátámasztja, hogy a trónörökös és felesége mennyire odafigyelnek egymásra: egy Katalin-rajongói fiók által készített TikTok-videóban egy rövid, de annál kedvesebb pillanatot láthatunk a házaspár életéből.

A felvételen az látható, amint egy segéd esernyőt kínál Katalin hercegnének a szitáló eső miatt, aki udvariasan elhárítja a segítséget, valószínűleg azért, mert tele van a keze, vagy mert túl nehéz lenne azzal közlekedni a tömegben. Ezt követően Vilmos odarohan és elkéri az esernyőt, hogy a felesége feje fölé tarthassa.

@l0velycatherine umbrella pls for my queen 😌 | #katemiddleton #princesscatherine #princewilliam #wales #fyp ♬ Woo sped up - audios4edits

A királyi család rajongói el voltak ragadtatva ezeket a képsorokat látva. Egy hozzászóló azt írta: „És az emberek azt mondják, hogy ez nem szerelem?”

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images