Orlando Bloom romantikus képpel vallott szerelmet Katy Perrynek

2023. február 22.
A legutóbbi interjújában Orlando Bloom még arról beszélt, mennyi kihívással kell megküzdeniük a párkapcsolatukban.
Orlando Bloom romantikus képpel vallott szerelmet Katy Perrynek

Orlando Bloom egy édes közös képet osztott meg Instagram-oldalán. A fotón látható, ahogy a színész és párja, Katy Perry összekulcsolják a kezeiket, közben majd kicsattannak a szerelemtől. A bejegyzés mellé Bloom mindössze ennyit írt: „A szerelmem”.

A színész nemrég a Flaunt magazinnak adott egy interjút, amiben őszintén beszélt a Katy Perryvel való kapcsolatáról. Bloom elmondta, hogy a párkapcsolatuknak bizony vannak rögös pontjai. „Nagyon különböző emberek vagyunk. Nem mindig értjük meg a másik szemszögét, gondolkodását. Néha a dolgok nagyon, nagyon, nagyon nagy kihívást jelentenek. Nem fogok hazudni. Határozottan küzdünk az érzelmeinkkel és a kreativitásunkkal – vallotta be, majd hozzátette: – Azt hiszem, mindketten tisztában vagyunk azzal, hogy milyen áldottak vagyunk, hogy ennyire különleges kapcsolat tudott kialakulni közöttünk, határozottan nincs unalmas pillanat az életünkben.” 

Az interjú után több helyen is arról kezdtek el cikkezni, hogy válságban lehet a két sztár kapcsolata. Ezzel a frissen posztolt képpel Orlando Bloom minden pletykát eloszlatott – megmutatta, hogy Katy Perryvel a nehézségek ellenére is őrülten szeretik egymást.

Fotó: Getty Images