Orlando Bloom szexi alsógatyás képeitől eláll a szavunk

2023. február 16.
Orlando Bloom félmeztelenre vetkőzött legújabb címlapfotóján, és a vele készült interjúban a Katy Perryvel való kapcsolatáról is őszintén beszélt.
Orlando Bloom szexi alsógatyás képeitől eláll a szavunk

A 46 éves Orlando Bloom a Flaunt magazin legújabb számának címlapján pózol, megvillantva kidolgozott felsőtestét. A színészről több szexi fotót is készített a magazin – például a címben említett alsónadrágosat -, ezeket itt tudod megnézni. 

A színész őszintén kitárulkozott a magazin által készített interjúban és elmondta, hogy a Katy Perryvel való kapcsolatának bizony vannak rögös pontjai. ” Nagyon különböző emberek vagyunk. Nem mindig értjük meg a másik szemszögét, gondolkodását. Néha a dolgok nagyon, nagyon, nagyon nagy kihívást jelentenek. Nem fogok hazudni. Határozottan küzdünk az érzelmeinkkel és a kreativitásunkkal” – vallotta be, majd hozzátette – Azt hiszem, mindketten tisztában vagyunk azzal, hogy milyen áldottak vagyunk, hogy ennyire különleges kapcsolat tudott kialakulni közöttünk, határozottan nincs unalmas pillanat az életünkben.” 

Orlando Bloom korábban sem tett lakatot a szájára. A Katy Perryvel közös kislányuk születése után például arról panaszkodott a The Guardian riporterének, hogy túl kevés a szex a párkapcsolatukban. 

Fotó: Getty Images