Matthew Perry térden állva imádkozott, hogy a Jóbarátok híressé tegye őt

2022. november 04.
A színész memoárja november 1-jén jelent meg.

Matthew Perry november 1-jén megjelent Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing című memoárjában mesél életének legtitkosabb részleteiről, köztük alkohol- és drogfüggőségéről is. A könyvben természetesen a Jóbarátokról is árult el kulisszatitkokat – például azt, hogy három héttel a meghallgatás előtt letérdelt, és Istenhez imádkozott a hírnévért.

matthew-perry-imadkozott-jobaratok-hires

„Körülbelül három héttel a meghallgatásom előtt egyedül voltam a lakásomban, a 10. emeleten – nagyon kicsi volt, de persze nagyszerű volt a kilátás –, és Charlie Sheenről olvastam az újságban. Azt mondták, hogy Sheen ismét bajba került valami miatt, de emlékszem, hogy azt gondoltam: Miért érdekelné, hiszen híres – mondta a színész, majd így folytatta: – A semmiből azon kaptam magam, hogy térdre borulok, szorosan lehunyom a szemem, és imádkozom. Még soha nem csináltam ilyet.”

A színész Istenhez fohászkodva azt mondta: „Istenem, azt tehetsz velem, amit csak akarsz. Csak kérlek, tégy híressé.” Perry vágyai pedig, úgy tűnik, nyílt fülekre találtak, hiszen három héttel később megkapta Chandler Bing szerepét a Jóbarátokban. „Isten minden bizonnyal megtartotta az alku rá eső részét – de a Mindenható, lévén a Mindenható, nem felejtette el ennek az imának az első részét sem” – mondta függőségeire és nehézségeire utalva.

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!