Szexuálisan zaklatták Az Éhezők Viadala színésznőjét

2023. március 02.
Jena Malone a közösségi médiában beszélt róla, hogy szexuális zaklatás áldozata lett az Éhezők Viadala utolsó részének forgatásán.

A 38 éves színésznő először beszélt róla, hogy szexuális zaklatás áldozata lett: Jena Malone az Instagram-oldalán osztott meg egy képet Az Éhezők Viadala: A kiválasztott forgatásáról, ahol a traumatikus eset történt. A forgatás utolsó napján készült képen Malone egy franciaországi mezőn áll, a fotó alá pedig azt írta: „Egy gyönyörű villában forgattunk a francia vidéken, és én megkértem a sofőrünket, hogy vigyen el erre a mezőre, hogy kicsit sírhassak és megörökíthessem ezt a pillanatot.”

Jena Malone Az Éhezők Viadala premierjén

Jena Malone Az Éhezők Viadala premierjén

Jena Malone, aki Johanna Masont alakította a Jennifer Lawrence főszereplésével készült franchise-ban, hozzátette, a franciaországi forgatás élete egyik legnehezebb időszaka volt, ugyanis épp egy rémes szakításon ment keresztül, ráadásul egyik kollégája szexuálisan zaklatta. „Nagyon hálás vagyok ezért a projektért, az emberekért, akiket megismerhettem és a nagyszerű szerepért, amit eljátszhattam” – folytatja. „Ezer érzés kavarog bennem és még csak most próbálom helyretenni őket. Bárcsak ne kellene ennek a sok jó élménynek traumákkal összefonódniuk, de azt hiszem, épp ilyen kusza az élet.”

A színésznő azt is elárulta, sokat dolgozik rajta, hogy feloldja az érzéseit és „megbocsásson annak a személynek, aki sérülést okozott neki”. Malone egyelőre nem nevezte meg a zaklatóját.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images