Így készül Hailey Bieber hamis sminkje!

2023. január 27.
Hailey Bieberre mindig lehet számítani, ha új szépségtrendek megszületéséről van szó. Legújabb sminkje a nyári nap által megpirított bőrt imitálja.
Hailey Bieber

Hailey Bieber ma az egyik legfelkapottabb híresség, akinek emberek milliói követik minden rezdülését. Legyen szó egy átlagos street style vagy épp egy vörös szőnyeges szettről, egy új manikűrről, bőrápolási rutinról, frizuráról vagy sminkről, az futótűzként terjed el a világhálón: követők sokasága indít online rendelést, foglal időpontot a fodrásznál, és gyakorol hosszú órákat a tükör előtt, hogy összejöjjön mondjuk a delfinbőr.

A közösségi felületek egyik legaktuálisabb sminktippje is tőle van, ezúttal a hamis nappír előállításával kísérleteznek sokan, ami a legborongósabb napokon is feldobja az ember sminkjét és hangulatát. A Rhode szépségmárka alapítója számtalan bőrápolási és sminkvideóban megmutatta már, mit, mikor és hogyan használ, így azt is tőle tudhatjuk, hogy egyik kedvenc terméke a Merit Flush Balm Cream Blush, ami leheletfinom pirosságot kölcsönöz a bőrének. Látványra pont olyan, mintha finoman megpirította volna a nap az orcát. Az áttetsző, balzsamos formula csurig van E-vitaminnal, négy árnyalatban, 30 dollárért kapható.

Merit Flush Balm Cream Blush

Merit pirosító balzsam

Természetesen a piacon számtalan szuper minőségű és megszámlálhatatlan árnyalatú pirosító balzsam kapható, amik közül mutatnánk is néhányat: 

Ilia multifunkciós orca- és ajakszínező stick

Ilia orcaszínező stick

A krémes, vajpuha formula lágy színt kölcsönöz az orcáknak és az ajkaknak. Viselés közben nem nehezíti el a bőrt, de csodásan kiemeli az arcbőr természetes ragyogását. Minden bőrtípuson és bőrtónuson használható.

By Terry Glow-Expert Duo Stick

By Terry Glow-Expert Duo Stick

A kéttónusú, 3 az 1-ben pirosítót a legújabb kontúrozási és strobing technikák ihlettek. A fényvisszaverő prizmákkal és fénykorrekciós mikrogömbökkel gazdagított formula kiemeli az arcvonásokat, természetesen ragyogó, egészséges megjelenést varázsol.

Pupa Water, please! arcpirosító stift

Pupa arcpirosító stift

A könnyed és krémes textúrájú arcpirosító stift tökéletesen tapad a bőrre, ragyogó finisht ad és nem mellesleg hibátlanul hidratál.

Bobbi Brown Pot Rouge For Lips & Cheeks krémes arcpirosító

Bobbi Brown Pot Rouge For Lips & Cheeks krémes arcpirosító

Krémes formulájának köszönhetően az arccsontokra és az ajkakra is remek választás. Miközben egy intenzíven pigmentált, telt színnel van dolgunk, krémes, könnyen satírozható árnyalatot biztosít, nem beszélve arról, hogy hidratálja a bőrt, megelőzi kiszáradását. 

MAC Cosmetics Glow Play Blush arcpirosító

MAC Cosmetics Glow Play Blush arcpirosító

Az ujjakkal is felhordható, lágyan krémes állagú, számos árnyalatban elérhető arcpír enyhe vagy akár közepes fedést biztosít, és kitart egész nap. Az érzékeny bőrűek számára külön jó hír, hogy a bőrgyógyászatilag tesztelt pirosító nem okoz pattanást.

Forrás: WhoWhatWear Fotó: Getty Images